Få information om de bedste og billigste musiktjenester på markedet

Få information om de bedste og billigste musiktjenester på markedet

Her får du en guide over de bedste og billigste musiktjenester på markedet. 

I denne guide om musiktjenester får du svaret på hvilke musiktjenester der giver dig de bedste priser, den bedste lydkvalitet, flest musiknumre,  og andre spændende fordele.

Få også svaret på hvordan du overfører dine gamle playlister fra tidligere anvendte musiktjenester, så du er sikker på at kunne beholde dine playlister!

Indholdsfortegnelse

Telmore Musik

Telmore Musik er en del af Telmore Play mobilabonnementerne, og fås både som selvstændigt abonnement og som en del af større pakker med andre streaming tjenester såsom Netflix, Viaplay og TV2 Play.

Bemærk at du skal oprette et Telmore mobilabonnement for at få adgang til Telmore Musik.

Telmore Play mobilabonnementer

Opret dig hurtigt og nemt hos Telmore

Spotify

Spotify er en af de mest populære musiktjenester. Hos spotify kan du få skræddersyet abonnementer, alt afhængig af hvad du har behov for.

Vælg mellem individuelt, duo, familie og studenter abonnement.

Spotify abonnementer

Opret dig hurtigt og nemt hos Spotify

Tidal

Tidel har flere skræddersyede abonnementer, alt efter hvilket behov du har. Vælg mellem premium, familie og studenter abonnement.

Abonnementer hos Tidal kommer ydermere i en HIFI udgave, hvor du får en væsentlig forbedret lydoplevelse med en lydkvalitet op til 1411 kbit/s.

Tidal abonnementer

Opret dig hurtigt og nemt hos Tidal

Apple Music

Apple har ligesom så mange andre udgivet deres egen musiktjeneste, der går under navnet Apple Music. 

Abonnementer hos Apple Music kommer både som individuelt, studenter og familie abonnement, der hver især har deres fordele, alt afhængig af hvad man har behov for i sit abonnement.

Apple Music abonnementer

Opret dig hurtigt og nemt hos Apple Music

Deezer

Deezer tilbyder et af markedets bedste lydkvaliteter igennem deres Deezer HiFi abonnement, hvor du får lydkvalitet helt op til 1411 kbit/s.

Deezer tilbyder også abonnementer for studerende på gymnasiale og videregående uddannelser, samt et fælles abonnement for hele familien.

Deezer abonnementer

Opret dig hurtigt og nemt hos Deezer

Yousee Musik

Yousee Musik er Yousee egen musiktjeneste. Får at få adgang til musiktjenesten skal man være kunde hos Yousee.

Yousee Musik fås igennem et mobilabonnement hos Yousee, eller igennem Yousee More, som er et fordelsprogram der samler flere forskellige streaming tjenester.

Yousee Musik abonnementer

Yousee Musik med mobilabonnement

Yousee Musik med Yousee More

Opret dig hurtigt og nemt hos Yousee

Bedst til prisen

Den bedste musiktjeneste til prisen er….

Yousee Musik.

Ved at kombinere en musiktjeneste (og/eller andre streamingtjenester) kan man spare en del penge. Hos Yousee får du fri tale + 30 GB data + Yousee Musik for 149,- kr.

Et standard mobilabonnement hos diverse udbydere koster omkring 99,- kr. for fri tale + 30 GB.

Du får altså Yousee Musik for kun 51,- kr.

Sammenlignet med andre musiktjenester her på listen, så sparer du altså knap 50,- kr. med Yousee Musik. Til forskel står både Deezer, Apple Music og Spotify til 99,- kr. for stort set samme musiktjeneste.

Bedste musiktjeneste

Den bedste musiktjeneste er….

Tidal.

Tidal fås til en overkommelig pris på kun 9,99$ – omkring 65,- dkr. Bemærk at prisen kan variere og stige, alt afhængig af kurs forskellen mellem amerikanske dollars og danske kroner.

Det er dog via Tidal’s HiFi abonnementer at Tidal virkelig adskiller sig, med en lydkvalitet helt op til 1411 kbit/s. Hvis man ikke lader sig afskrække af prisen på 19,99$ (omtrent 130,- dkr.), så er Tidal et virkelig godt bud på din fremtidige musiktjeneste.

Få gratis musiktjenester

Mange udbydere af musiktjenester tilbyder potentielle kunder mulighed for at afprøve deres produkt i en given periode. Det vil ofte være mellem 1-3 måneder, hvorefter du skal købe adgang for fortsat at kunne benytte produktet.

Andre udbydere tilbyder dog også gratis musiktjenester – det koster altså ingen penge, heller ikke på sigt!

Ulempen ved disse gratis musiktjenester er, at der vil være mange reklamer,som man ikke kan slå væk fra, ligesom at flere features kan mangle i gratis musiktjenester i forhold til købte abonnementer.

Fordelen er selvfølgelig at det ikke koster noget, så kan man leve med reklamer, og undvære nogle af de vigtige og fede features, så kan man overveje om en gratis musiktjeneste version er noget for en.

Nedenfor finder du to udbydere der tilbyder gratis musiktjenester.

Spotify

Deezer

Hvis du gerne vil se hvilke andre gratis musiktjenester der findes på markedet, så kan du læse vores guide til gratis musiktjenester lige her.

Overfør playlister til ny musiktjeneste med Soundbiiz

For at overføre dine gamle playlister til din nye musiktjeneste, skal du blot følge nedestående trin, og din playliste vil blive overført hurtigt og nemt: