Få mobilabonnement med musiktjeneste

Få mobilabonnement med musiktjeneste

Spar penge på at kombinere dit mobilabonnement med musiktjeneste

Her på siden finder du de bedste tilbud på et mobilabonnement med musiktjeneste, herunder mobilabonnementer med Spotify, Tidal, Telmore Musik, Yousee Musik og Deezer.

Har du allerede en musiktjeneste kan du med fordel kigge tilbuddene igennem her på siden, da du ved at kombinere dit mobilabonnement med musiktjeneste kan spare mange penge.

Mobilabonnement med musiktjeneste

Telia mobilabonnement med spotify

Spotify fås som tilvalg til alle Telia mobilabonnementer for 79 kr./md. (normalpris 99 kr./md.), hvilket giver en årlig besparelse på 240 kr.

Telia er pt. den eneste udbyder af et mobilabonnement med Spotify, så vil du spare penge på Spotify ved at have det som en del af dit mobilabonnement er Telia det nemme valg.

Bemærk at Spotify er et tilvalg til dit Telia mobilabonnement, og at prisen derfor bliver lagt oven i din månedlige abonnements pris. (Samlet minimumspris 228 kr./md.)

Telia mobilabonnement Spotify

Det får du med et Telia mobilabonnement

Det får du med Spotify:

CBB mobilabonnement med Tidal

CBB Mobil tilbyder et mobilabonnement med Tidal inkluderet. Du får CBB Mobilabonnement med Tidal til 159 kr./md. Det samme abonnement uden Tidal koster 119 kr./md..

Du får altså Tidal til kun 40 kr./md. – hvilket svarer til en besparelse på 59 kr./md. i forhold til normalprisen på 99 kr./md!

CBB mobilabonnement Tidal

Det får du med et CBB mobilabonnemt:

Det får du med Tidal:

Telmore mobilabonnement med Telmore Musik

Telmore tilbyder deres egen musiktjeneste igennem deres Telmore Play abonnementer. Vælg mellem en fuld pakke med flere streaming tjenester til 399 kr./md. eller vælg et abonnement udelukkende med Telmore Musik til 169 kr./md.

Hos Telia er der mulighed for at være tilkoblet det nye 5G netværk, som sikre dig endnu bedre dækning, så du altid kan lytte til din musik når du har lyst.

Telmore mobilabonnement Telmore Musik

Det får du med et Telmore mobilabonnement:

Det får du med Telmore Musik:

Yousee mobilabonnement med Yousee Musik

Yousee tilbyder deres egen musiktjeneste Yousee Musik som en del af alle deres nye mobilabonnementer. Priserne går fra 169 kr./md. og op til 299 kr./md. Du kan dertil tilvælge flere brugere for kun 99 kr./pr. bruger.

Ejer du allerede 2 Yousee produkter, f.eks. bredbånd og internet, kan du uden ekstra gebyr tilføje Yousee Musik til din Yousee pakke som en del af Yousee More. Du får altså Yousee Musik gratis!

Yousee mobilabonnement

Det får du med et Yousee mobilabonnement:

Det får du med Yousee Musik:

3 mobilabonnement med Deezer

Hos 3 kan du tilvælge Deezer som en del af dit mobilabonnement. Du kan få Deezer til 79 kr./md. (normalpris 99 kr./md.). Du sparer altså 240 kr. om året ved at have Deezer igennem dit 3 mobilabonnement.

Med 3 et mobilabonnement får du mulighed for at komme på det nye 5G netværk, hvilket sikrer dig en endnu bedre dækning så du altid kan lytte til din musik.

Bemærk at Deezer er et tilvalg til dit 3 mobilabonnement, og at prisen derfor bliver lagt oven i din månedlige abonnements pris.

3 mobilabonnement - Deezer

Det får du med et 3 mobilabonnement:

Det får du med Deezer:

Hvilken musiktjeneste er den bedste?

Hvis du gerne vil have et komplet overblik over de forskellige musiktjenester, og hvilke fordele der er ved de respektive musiktjenester, kan du med fordel læse vores guide til musiktjenester.

Her finder du mange flere informationer over de bedste musiktjenester på markedet, så du kan finde den musiktjeneste der passer bedst til dig.

Du finder vores guide over musiktjenester ved at klikke her eller på artiklen.

Seneste nyheder