Mobilabonnement

Sammenlign mobilabonnementer
og find det billigste og bedste mobilabonnement her!

Bedste mobilabonnement - Find det her

Ved at benytte dig af vores sammenlignings funktion, og sammenholde de forskellige tilbud med hinanden, kan du finde frem til det bedste mobilabonnement for dig.

Bedste mobilabonnement

Ved at sammenligne vores store udvalg af tilbud på priser, tale, data, netværk og meget andet, finder du frem til det bedste mobilabonnement der passer bedst til dig.

Når du har fundet frem til det mobilabonnement du ønsker, er alt du skal gøre at følge tilbuddet til udbyderens side, hvor du hurtigt og nemt kan oprette dig.

Hvad der er det bedste mobilabonnement varierer meget fra person til person, så hvad der er det bedste mobilabonnement for nogen, er det måske ikke for dig.

Det er derfor du med fordel kan sammenligne mobilabonnementer på en lang række fordele, herunder udvalg af streamingtjenester, pris, tale, data og meget mere, som gør dig i stand til at finde frem til det helt rigtige mobilabonnement.

Sammenlign mobilabonnementer

Sammenlign mobilabonnementer på pris, tale, data, streamingtjenester, netværk med mere.

Sammenlign mobilabonnementer

Her på siden kan du sammenligne mobilabonnementer på vores liste over en lang række udbydere på det danske marked.

Ved at sammenligne de forskellige tilbud kan du finde frem til det mobilabonnement der passer bedst til dig, og som spare dig de fleste penge.

Sammenlign mobilabonnementer på priser, tale, data forbrug, netværk, tilvalg af streamingtjenester, binding og meget mere.

Når du har fundet frem til det mobilabonnement der passer bedst til dine behov, er alt du skal gøre at trykke på tilbuddet. Herfra vil du blive taget til udbyderen af mobilabonnementets hjemmeside, hvorfra du kan tilmelde dig hurtigt og nemt.

I de følgende afsnit kan du få lidt hjælp og indsigt i de de forskellige søgeindstillinger du kan sammenligne på, og hvordan de kan hjælpe dig med at finde frem til det mobilabonnement der passer bedst til dig.

Sammenlign mobilabonnementer på pris

En vigtig del af en sammenligning er at finde frem til det bedste tilbud til prisen. Ved at indstille prisen fra 0 kr. (basis abonnement), op til 500 kr. kan du finde frem til det tilbud der passer bedst til dit budget.

Der kan være mange penge at spare hvis man ser sig for. Eksempelvis kan man få store fordele ved at tilvælge streamingtjenester, eller abonnementer med mere tale og data hvis man har et højere forbrug.

Det er dog langt fra altid at det billigste mobilabonnement, på samme tid opfylder de behov du har til mobilabonnementets indhold.

Hvis du eksempelvis har behov for den ene eller anden slags streamingtjeneste, da vil du opdage at mobilabonnementer med streamingtjenester som oftest er dyrere end dem uden.

Vær derfor sikker på at mobilabonnementet opfylder dine behov, og at du ikke stirre dig blind på prisen.

Sammenlign mobilabonnementer på tale

Ved at angive dit ønskede taleforbrug, kan du sortere imellem de forskellige tilbud så det passer til dit behov og forbrug.

Vælg fra 0 timers tale (basis mobilabonnement) og op til 25+ timer og fri tale. På den måde kan du finde frem til det tilbud der passer bedst til dig.

Højt taleforbrug

For dig som taler meget i telefon kan det være hensigtsmæssigt at indstille søgekriterierne efter et mobilabonnement der matcher dine behov. Taler du i telefon i flere timer om dagen, eksempelvis som en del af dit arbejde, da vil et mobilabonnement med fri tale nok være for dig.

Gennemsnitligt taleforbrug

Har du et gennemsnitligt taleforbrug, så er et mobilabonnement med fastsat antal timer til en fast pris nok mere for dig. Her vil du kunne finde mobilabonnementer med 20-30 timers tale for omkring 100 kr. pr. md. hvor du samtidig får en fast mængde data (eksempelvis 30GB).

Lavt taleforbrug

Er du en af dem der taler meget lidt i telefon, så er et mobilabonnement med en fast minutpris måske mere for dig. Vær dog opmærksom på at de fleste mobilabonnementer i dag er så billige, at dit forbrug skal være meget lavt før det kan betale sig med et basisabonnement.

Sammenlign mobilabonnementer på data

Angiv dit ønskede data forbrug og sorter de tilbud fra der ikke passer til dit forbrug. Vælg fra 0 GB (basis mobilabonnement), op til 95 GB og fri data.

Der kan være stor forskel på hvor meget data du har brug for, alt afhængig af dit forbrug og hvad du bruger dit internet til.

Højt dataforbrug

Streamer du eksempelvis meget er det en god idé at sørge for at have data nok, så du ikke løber tør for data tidligt på måneden. Her vil et mobilabonnement med fri data være oplagt, så du er sikker på aldrig at løbe tør for data uanset hvor meget du streamer.

Gennemsnitligt dataforbrug

Har du et gennemsnitligt data forbrug, eksempelvis til musik streaming og almindelig internet surfing, så kan du med fordel vælge et billigere mobilabonnement med begrænset data. Der er flere mobilabonnementer der tilbyder 50 GB eller mere, som fås for omkring 100 kr. pr. md.

Lavt dataforbrug

Bruger du ikke din mobil eller bruger du den meget sjældent til at gå på internettet, da er et mobilabonnement der tilbyder en fast pris datapris på dit dataforbrug nok mere for dig. På den måde sikre du dig at du ikke betaler for et produkt du ikke benytter.

Sammenlign mobilabonnementer på streamingtjenester

Mange mobilabonnementer kommer efterhånden med diverse former for streaming tjenester i deres abonnementer.

Ved at angive hvilke typer streaming tjenester du ønsker i dit abonnement, kan du finde frem til de tilbud der indeholder de tjenester du behøver, og som passer bedst til dig.

Vælg mellem følgende streaming tjenester: video, musik, lydbøger og fordelsklubber.

Har man i forvejen en streaming tjeneste kan det være en god ide og tjekke om man kan spare penge ved at kombinere det med sit mobilabonnement.

Mange mobilabonnementer kommer nemlig med fordelagtige priser på tilvalg af streaming tjenester, så der kan være mange penge at spare!

Sammenlign mobilabonnementer på netværk

Den sidste indstilling du kan angive, er hvilket netværk du ønsker at benytte dig af. Vælg mellem netværkene hos Telia, 3, Telenor og TDC.

Der kan være stor forskel på hvor god en dækning et netværk har, alt afhængig af hvor i landet du befinder dig. Sørg for at vælge det netværk hvor du får den bedste dæknink, i samspil med de andre indstillinger, så du får det bedste og billigste mobilabonnement der passer til dig.

Er du i forvejen tilfreds med det netværk som du har været på i dit tidligere eller nuværende mobilabonnemt, giver det god mening at vælge et mobilabonnement på det samme netværk.

Hvis du derimod har oplevet problemer med dit netværk på dit tidligere eller nuværende mobilabonnement, så kan det være en god ide at afprøve at nyt netværk.

Sammenlign mobilabonnementer på forskellige valgmuligheder

Blandt de sammenlignings indstillinger du finder i vores sammenlignings funktion, er hvorvidt der er bindingsperiode, oprettelsesgebyr, fri SMS/MMS og om du kan bruge dit abonnement i EU.

Et mobilabonnement uden bindingsperiode kan være fordelagtigt hvis du gerne vil prøve det af, inden du beslutter dig for om det endegyldigt er noget for dig. Det samme kan siges om oprettelsesgebyr.

Rejser du meget kan det også være en god ide at tjekke hvad mobilabonnementet tilbyder af data når du rejser i EU.

Hvad er et mobilabonnement

Få information om alt der er værd at vide om mobilabonnementer, og hvad du bør være opmærksom på inden du køber.

Hvad er et mobilabonnement

Et mobilabonnement er en service som tilbydes af teleselskaberne, som giver dig mulighed for at skrive beskeder, tale i telefon og være på internettet.

I et mobilabonnement vil der ofte være SMS, tale og data med i abonnementet til en fast pris, men der findes også løsninger med forbrugs baseret afregning.

Dvs. at du kun betaler for det forbrug du har, hver gang du skriver en SMS, taler i telefon, eller surfer på internettet. Disse mobilabonnementer vil oftest kaldes noget i stil med basis abonnementer.

Som udviklingen er gået fremad, er der med tiden kommet mulighedfor at forbinde sit mobilabonnement med forskellige former for streaming tjenester, bl.a. film og musik streaming.

At kombinere sit mobilabonnement kan være en god ide, da man ofte får en god rabat på streaming tjenester som en del af et mobilabonnement, modsat hvis du skulle købe streaming tjenesten seperat.

Som eksempler på streaming tjenester findes Netflix, HBO, Spotify, Tidal, TV2 Play og mange flere. Læs mere om streaming tjenester til dit mobilabonnement i de følgende afsnit.

Mobilabonnement med musiktjeneste

Er du i forvejen indehave af en musik streamingtjeneste, men som ikke er koblet op på dit mobilabonnement, så kan det være en god ide at undersøge om der er mulighed for at få musik streaming til dit mobilabonnement.

Der kan nemlig være gode penge at spare på at kombinere sin musiktjeneste med sit mobilabonnement, som ofte fås med store rabatter.

Vælger du at få en ny musiktjeneste, evt. igennem et mobilabonnement, så skal du ikke være bekymret for om du kan beholde dine gamle playlister. Dine gamle playlister kan nemlig overføres hurtigt og nemt fra din gamle musiktjeneste til din nye.

Du kan få mere information om mobilabonnement med musiktjeneste ved at trykke her.

Mobilabonnement med streamingtjeneste

Der findes mange andre former for streaming tjenester, herunder film streaming, men også lydbøger.

På samme måde som med musik streaming tjenester, så vil du ofte finde store besparelser på at kombinere dit mobilabonnement med andre former for streaming tjenester.

Som eksempler på streaming tjenester findes Netflix, HBO, Spotify, Tidal, TV2 Play og mange flere. Læs mere om streaming tjenester til dit mobilabonnement i de følgende afsnit.

Sammenlign vores udvalg af mobilabonnementer med streaming tjenester, og find det tilbud der passer bedst til dig.

Mobilabonnement med familien

Nogle teleselskaber tilbyder mobilabonnementer som en samlet pakkeløsning for hele familien.

Disse samlede pakkeløsninger gør det eksempelvis muligt for flere medlemmer af familien at benytte sig af de samme streaming tjenester.

Er man flere medlemmer i familien kan vi kun opfordre til at tjekke markedet for mobilabonnementer til familier, da disse kan være meget fordelagtige, ikke mindst i forhold til den samlede pris.

Internet som en del af dit mobilabonnement

Før du kan benytte dig af internettet på din mobil telefon, er det nødvendigt at du har data på din mobil.

Der findes flere slags internet, herunder 3G og 4G, samt det nye og endnu hurtigere 5G internet.

Det nye 5G internet er meget hurtigere end de gamle, og kommer med endnu bedre dækning i hele landet.

I Danmark kører mobilabonnementer og deres data på et af de fire forskellige netværk som tilbydes af Yousee/TDC, Telenor, Telia og 3 Mobil.

Dertil har Telenor og Telia valgt at slå deres netværk sammen, for at give deres kunder en endnu bedre dækning.

Du kan med fordel tjekke op på de enkelte udbyderes dækning på deres respektive hjemmesider.

Brug denne viden når du vælger et af vores mange tilbud på mobilabonnementer, for at sikre dig at det abonnement du vælger er på det netværk som du foretrækker, og som giver dig den bedste dækning.

Mobildata

Relaterede nyheder