Sammenlign Mobilabonnementer

Sammenlign mobilabonnementer på priser og fordele, og find det tilbud der passer bedst til dig.

[adservice-comparison-feed feed=dinbesparelse2604]

Sammenlign mobilabonnementer

Ved at sammenligne vores store udvalg af tilbud på priser, tale, data, netværk og meget andet, finder du frem til det bedste mobilabonnement der passer bedst til dig. Når du har fundet frem til det mobilabonnement du ønsker, er alt du skal gøre at følge tilbuddet til udbyderens side, hvor du hurtigt og nemt kan oprette dig.

Hvad der er det bedste mobilabonnement varierer meget fra person til person, så hvad der er det bedste mobilabonnement for nogen, er det måske ikke for dig. Det er derfor du med fordel kan sammenligne mobilabonnementer på en lang række fordele, herunder udvalg af streamingtjenester, pris, tale, data og meget mere, som gør dig i stand til at finde frem til det bedste mobilabonnement for dig.

Sammenlign mobilabonnementer på pris

En vigtig del af en sammenligning er at finde frem til det bedste mobilabonnement til prisen. Ved at indstille prisen fra 0 kr. (basis abonnement), op til 500 kr. kan du finde frem til det tilbud der passer bedst til dit budget. Der kan være mange penge at spare hvis man ser sig for. Eksempelvis kan man få store besparelser med et mobilabonnement med streamingtjenester, eller abonnementer med mere tale og data hvis man har et højere forbrug.

Det er dog langt fra altid at det billigste mobilabonnement, på samme tid opfylder de behov du har til mobilabonnementets indhold. Hvis du eksempelvis har behov for den ene eller anden slags streamingtjeneste, da vil du opdage at et mobilabonnement med streamingtjeneste som oftest er dyrere end dem uden. Vær derfor sikker på at mobilabonnementet opfylder dine behov, og at du ikke stirre dig blind på prisen.

Sammenlign mobilabonnementer på tale

Ved at angive dit ønskede taleforbrug, kan du sortere imellem de forskellige tilbud så det passer til dit behov og forbrug. Vælg fra 0 timers tale (basis mobilabonnement) og op til 25+ timer og fri tale. På den måde kan du finde frem til det tilbud der passer bedst til dig.

For dig som taler meget i telefon kan det være hensigtsmæssigt at indstille søgekriterierne efter et mobilabonnement der matcher dine behov. Taler du i telefon i flere timer om dagen, eksempelvis som en del af dit arbejde, da vil et mobilabonnement med fri tale nok være for dig.

Har du et gennemsnitlig taleforbrug, så er et mobilabonnement med fastsat antal timer til en fast pris nok mere for dig. Her vil du kunne finde mobilabonnementer med 20-30 timers tale for omkring 100 kr. pr. md. hvor du samtidig får en fast mængde data (eksempelvis 30 GB).

Er du en af dem der taler meget lidt i telefon, så er det bedste mobilabonnement for dig nok et med en fast minutpris. Vær dog opmærksom på at de fleste mobilabonnementer i dag er så billige at dit forbrug skal være meget lavt før det kan betale sig med et basisabonnement.

Sammenlign mobilabonnementer på data

Angiv dit ønskede data forbrug og sorter de tilbud fra der ikke passer til dit forbrug. Vælg fra 0 GB (basis mobilabonnement), og op til 95 GB og fri data, så du på den måde finder det bedste mobilabonnement med data. Bemærk at der kan være stor forskel på hvor meget data du har brug for, alt afhængig af dit forbrug og hvad du bruger dit internet til.

Streamer du meget er det en god idé at sørge for at have data nok, så du ikke løber tør for data tidligt på måneden. Her vil et mobilabonnement med fri data være oplagt, så du er sikker på aldrig at løbe tør for data. Disse løsninger er især for dem som bruger film streamingtjenester og generelt gør meget brug af internettet.

Har du et gennemsnitligt data forbrug, eksempelvis til musik streaming og almindelig internet surfing, så er det bedste mobilabonnement for dig en af de løsninger der kommer med begrænset data. Der er flere mobilabonnementer der tilbydes med alt lige fra 10 til 20-30-50 GB eller mere, som fås for omkring 100 kr. pr. md.

Bruger du ikke din mobil, eller bruger du den meget sjældent, til at gå på internettet, da er et mobilabonnement der tilbyder en fast datapris på dit dataforbrug nok mere for dig. På den måde sikre du dig at du ikke betaler for et produkt du ikke benytter. Det bedste mobilabonnement for dig med et lavt dataforbrug, er altså en løsning hvor du kun betaler for det du forbruger.

Sammenlign mobilabonnementer med streamingtjenester

Mange mobilabonnementer kommer efterhånden med diverse former for streaming tjenester i deres abonnementer. Ved at angive hvilke typer streaming tjenester du ønsker i dit abonnement, kan du finde frem til det tilbud på et mobilabonnement med streamingtjenester, som passer bedst til dig. Som regel vil du kunne vælge mellem følgende streaming tjenester: video, musik, lydbøger og fordelsklubber.

Har man i forvejen en streaming tjeneste kan det være en god ide og tjekke om man kan spare penge ved at kombinere det med sit mobilabonnement. Mange mobilabonnementer kommer nemlig med fordelagtige priser på tilvalg af streaming tjenester, så der kan være mange penge at spare!

Sammenlign mobilabonnementer på netværk

Den sidste indstilling du kan angive, er hvilket netværk du ønsker at benytte dig af. Vælg mellem netværkene hos Telia, 3, Telenor og TDC. Der kan være stor forskel på hvor god en dækning et netværk har, alt afhængig af hvor i landet du befinder dig. Sørg for at vælge det netværk hvor du får den bedste dæknink, i samspil med de andre indstillinger, så du får det bedste og billigste mobilabonnement der passer til dig.

Er du i forvejen tilfreds med det netværk som du har været på i dit tidligere eller nuværende mobilabonnemt, giver det god mening at vælge et mobilabonnement på det samme netværk. Hvis du derimod har oplevet problemer med dit netværk på dit tidligere eller nuværende mobilabonnement, så kan det være en god ide at afprøve at nyt netværk.

Sammenlign mobilabonnementer på andet

Blandt de sammenlignings indstillinger du finder i vores sammenlignings funktion, er hvorvidt der er bindingsperiode, oprettelsesgebyr, fri SMS/MMS og om du kan bruge dit abonnement i EU. Et mobilabonnement uden bindingsperiode kan være fordelagtigt hvis du gerne vil prøve det af, inden du beslutter dig for om det endegyldigt er noget for dig. Det samme kan siges om oprettelsesgebyr. Rejser du meget kan det også være en god ide at tjekke hvad mobilabonnementet tilbyder af data når du rejser i EU.

Hvad er et mobilabonnement

Et mobilabonnement er en service som tilbydes af teleselskaberne, som giver dig mulighed for at skrive beskeder, tale i telefon og være på internettet.

I et mobilabonnement vil der ofte være SMS, tale og data med i abonnementet til en fast pris, men der findes også løsninger med forbrugs baseret afregning. Dvs. at du kun betaler for det forbrug du har, hver gang du skriver en SMS, taler i telefon, eller surfer på internettet. Disse mobilabonnementer vil oftest kaldes noget i stil med basis abonnementer.

Som udviklingen er gået fremad, er der med tiden kommet muligheder for at forbinde sit mobilabonnement med forskellige former for streaming tjenester, bl.a. film og musik streaming. At kombinere sit mobilabonnement med stremingtjenester kan være en god ide, da man ofte får en god rabat på streaming tjenester som en del af et mobilabonnement, modsat hvis du skulle købe streaming tjenesten seperat.

Som eksempler på streaming tjenester findes Netflix, HBO, Spotify, Tidal, TV2 Play og mange flere. Læs mere om mobilabonnement med streamingtjenester i de følgende afsnit.

Sådan finder du det bedste mobilabonnement

Ved at sammenligne på de mange forskellige indstillinger, kan man hurtigt og nemt finde frem til de mobilabonnementer der passer bedst til ens behov. Herefter gælder det bare om at sammenligne priserne på de enkelte mobilabonnementer.

Sådan finder du det billigste mobilabonnement

Har du fundet frem til nogle mobilabonnementer der passer bedst til dine behov, er det nærliggende at sammenligne priserne på de enkelte mobilabonnementer. På den måde kan man nemt og hurtigt finde frem til det bedste og billigste mobilabonnement.

Mobilabonnement med musiktjeneste

Er du i forvejen indehave af en musik streamingtjeneste, men som ikke er koblet op på dit mobilabonnement, så kan det være en god ide at undersøge om der er mulighed for at få et mobilabonnement med musik streaming. Der kan nemlig være gode penge at spare på at kombinere sin musiktjeneste med sit mobilabonnement, som ofte fås med store rabatter.

Vælger du at få en ny musiktjeneste, evt. igennem et mobilabonnement, så skal du ikke være bekymret for om du kan beholde dine gamle playlister. Dine gamle playlister kan nemlig hurtigt overføres fra din gamle musiktjeneste til din nye.

Mobilabonnement med streamingtjeneste

Der findes mange andre former for streaming tjenester, herunder film streaming, musiktjenester og lydbøger. Der kan være gode penge at spare at kombinere dit mobilabonnement med forskellige former for streamingtjenester, da streamingtjenester oftest tilbydes til en billigere pris når man får dem i forbindelse med et mobilabonnement. Som eksempler på streamingtjenester findes Netflix, HBO, Spotify, Tidal og TV2 Play.

Mobilabonnement med familien

Nogle teleselskaber tilbyder mobilabonnementer som en samlet pakkeløsning for hele familien. Disse samlede pakkeløsninger gør det eksempelvis muligt for flere medlemmer af familien at benytte sig af de samme streaming tjenester. Er man flere medlemmer i familien kan vi kun opfordre til at tjekke markedet for mobilabonnementer til familier, da disse kan være meget fordelagtige, ikke mindst i forhold til den samlede pris.

Internet som en del af dit mobilabonnement

Før du kan benytte dig af internettet på din mobil telefon, er det nødvendigt at du har data på din mobil. Der findes flere slags internet der kan give dig data på din mobil, herunder 3G og 4G, samt det nye og endnu hurtigere 5G internet. Det nye 5G internet er meget hurtigere end de gamle, og kommer med endnu bedre dækning i hele landet.

I Danmark kører mobilabonnementer og deres data på et af de fire forskellige netværk som tilbydes af Yousee/TDC, Telenor, Telia og 3 Mobil. Dertil har Telenor og Telia valgt at slå deres netværk sammen, for at give deres kunder en endnu bedre dækning. Du kan med fordel tjekke op på de enkelte udbyderes dækning på deres respektive hjemmesider.

Brug denne viden når du vælger et af vores mange tilbud på mobilabonnementer, for at sikre dig at det abonnement du vælger er på det netværk som du foretrækker, og som giver dig den bedste dækning.