Mobilt bredbånd to go - internet på farten

Mobilt bredbånd to go – internet på farten

Mobilt bredbånd to go -
Få internet på farten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Der er stadig mange som ikke ved hvad mobilt bredbånd er, om det kan betale sig eller om behovet for mobilt bredbånd overhovedet er der.

Men faktisk har de fleste mennesker efterhånden internet på farten og når de rejser rundt, da de fleste mennesker idag ejer en mobil med internet.

Mobilt bredbånd er dog også smart i andre henseender, eksempelvis i sommerhuset eller på camping.

Vi har derfor samlet en oversigt over nogle fordele ved at have et mobilt bredbånd, samt de bedste tilbud af mobilt bredbånd på markedet.

Hvad er mobilt bredbånd?

Så hvad er mobilt bredbånd? Mobilt bredbånd er som navnet antyder, et internet der er mobilt. Det vil sige at man med et mobilt bredbånd har mulighed for at tage sit internet med over alt.

Når du altså hører om forskellige udtryk som bredbånd to go, eller internet på farten, så er der tale om mobilt bredbånd.

Mobilt bredbånd fungerer ved hjælp af et simkort, som så tilsættes et USB stik, en router eller en anden form for gadget der er kompatibel med et simkort (eksempelvis en tablet).

Mobilt internet via hotspot

Mange ved også godt efterhånden at man dele internet fra sin mobil over på sin computer eller tablet, såkaldt deling af internet via mobilt hotspot.

Det kan være smart at dele internettet fra sin mobil til sin computer eller tablet, hvis man eksempelvis gerne vil se en film på en større skærm end sin mobil, og derfor deler internettet fra sin mobil til computer.

Man skal dog være opmærksom på sin data, hvis man vælger at dele sit internet fra mobilen. Dette gælder især hvis der er flere enheder tilkoblet.

At dele internettet fra sin mobil går ligeledes ud over levetiden på batteriet på din mobil, så husk at tilkoble din mobil til en oplader og stikkontakt, så den ikke pludselig går ud og internettet ryger.

Det kan derfor være en god idé at undersøge hvorvidt man kunne drage fordel af at anskaffe sig et mobilt bredbånd, så man kan få internet på farten.

Fordele ved mobilt bredbånd

Hvorvidt det kan svare sig at benytte sig af mobilt bredbånd, i forhold til det at have bredbånd via telefonstik/tv-stik, afhænger meget af dit behov og dit forbrug.

Har du en fast bopæl som du opholder dig i året rundt, er mobilt bredbånd muligvis ikke for dig. Her kan det nok bedst svare sig at holde sig til bredbånd via telefonstik/tv-stik.

Hvis du derimod rejser meget, gør brug af sommerhus eller kolonihave, eller på anden vis kommer meget rundt, bør du til gengæld undersøge muligheden for at få et mobilt bredbånd du kan tage med dig, så du kan have internet på farten – altså mobilt bredbånd to go.

Det samme gør sig gældende hvis du bruger meget rejsetid på at pendle i offentlig transport, og ikke vil bruge din mobildata unødigt til at dele internet på din computer eller tablet.

Der kan nemlig være mange penge at spare hvis man ser sig for. Der er ingen grund til at betale for to gange bredbånd abonnement, et til hhv. hus og sommerhuset, når man i stedet kan få sig et mobilt bredbånd abonnement man kan tage med frem og tilbage.

Der er altså væsentlige fordele, og penge at spare, ved at vælge mobilt bredbånd to go, hvis man gerne vil have internet på farten.

2 bedste abonnementer med
mobilt bredbånd

Er du på udkig efter et godt og billigt mobilt bredbånd, har vi her anbefalet de to bedste abonnementer med mobilt bredbånd efter vores vurdering.

Telmore

Ønsker du et mobilt bredbånd abonnement med ubegrænset data, så er Telmore abonnementet for dig. 

Du kan få Telmore for kun 259 kr. om måneden, med en binding på minimum 6 mdr. og 99 kr. i oprettelse.

Med Telmore er du sikret en super god og stabil forbindelse, da Telmore kører på TDC’s 4G-netværk.

Få en låne-router med dit mobilt bredbånd abonnement hos Telmore

Når du vælger Telmore får du samtidig en låne-router med, som du kan tage med på farten. Her kan du vælge mellem to forskellige slags routere. 

Den første egner sig godt til at opstille i hjemmet, i sommerhus og på camping. Du bør vælge denne model hvis du opholder dig meget i hjemmet, men har brug for at have internet når du opholder dig i sommerhus eller på camping.

Den er nem at pakke ned og tage med sig, og kan sættes op på 5 min. Ved at vælge denne router sikrer du dig at du har den samme internetforbindelse i hjemmet, som når du er på farten.

Den næste model egner sig bedst til dig der har brug for internet på lange pendler rejser, eller har brug for at kunne tage dit internet med dig overalt.

Denne router kommer med en batteritid på op til 12 timer, og har en god størrelse der passer til bukselommen eller en taske.

Har du i forvejen en router, eller skal du bare bruge et internet til din tablet, kan du alternativt også vælge kun at bestille et sim-kort.

Call Me

Betyder kundetilfredshed meget for dig, så er Callme et oplagt valg. Callme vandt Brancheindex ‘Loyalty Award’ i 2019, en titel de også vandt i 2015, 2016, 2018.

Callme har i årevis været garant for tilfredse kunder, der især peger på den gode dækning som et punkt hvor Callme skiller sig ud.

Callme mest tilfredse kunder

Få flere fordele med et mobilt bredbånd abonnement hos Call Me

Det fordelagtige ved Callme er at du ikke binder dig når du opretter dig. Det vil sige at du til enhver tid kan opsige abonnementet med 30 dages opsigelse.

En anden fordel er at Callme ikke opkræver et oprettelsesgebyr. Dette sammenlagt med at du ikke binder dig til en fast periode, gør at Callme er et super godt valg til dig der gerne vil have internet i sommerhuset henover sommeren, eller som i en periode rejser meget.

Når du ikke længere har behov for internettet, eller føler behovet for mere eller mindre data i dit abonnement, er det bare at afmelde dig, og du slipper herefter for det månedlige gebyr der normalt følger med abonnementer der kommer med binding.

Du betaler altså kun for dit forbrug i den tid du har brug for det, og ikke for en masse ekstra gebyrer der kan løbe op i mange penge over tid.

Callme ingen binding

Se vores andre fordelagtige tilbud

Her på dinbesparelse.dk går vi meget op i at hjælpe vores besøgende til så store besparelser som muligt.

Du kan derfor med fordel besøge vores sammenlignings side, hvor du kan sammenligne mobilt bredbånd fra en lang række udbydere på det danske marked.

Ved at sammenligne indstillinger som hastighed, oprettelsesgebyr, bindings periode og mere, kan du finde frem til det bedste mobilt bredbånd.

Dertil kan du indstille prisen, så du finder frem til et billigt mobilt bredbånd, og til det tilbud der giver dig den største besparelse.

På den måde kan du finde frem til det et godt og billigt mobilt bredbånd, der giver dig internet på farten.

Sammenlign alle vores tilbud på mobilt bredbånd og få internet på farten lige her.

Seneste nyheder