Spar nogle penge når der skal bestilles ferie

Det er typisk dyrt at komme på ferie, men det er alligevel noget, som de fleste på en eller anden måde får prioriteret i budgettet, fordi det er så skønt at være lidt afsted hjemmefra. Men en ferie behøver heller ikke altid at være så dyr, som man nok lige tænker, for der er nemlig nogle ferieformer- og destinationer, der er billigere end andre. Så herunder kommer lidt forskellige bud på rejsemåder og feriedestinationer, som gør det muligt at spare lidt flere penge på ferien.

Tag i sommerhus i Danmark

En ferieform, som faktisk både er ret populær og ret overskuelig rent økonomisk, er sommerhusferien i Danmark. Der er i hvert fald flere og flere, der begynder at få øjnene op for, hvor skønt det også kan være bare at holde ferien i lille Danmark, så længe man jo bare vælger nogle områder, man endnu ikke har set. 

Det er en måde at spare penge på, fordi det typisk vil være muligt at finde gode priser på sommerhuse, hvis man bare man er ude i god nok tid, og man desuden er flere mennesker, der skal afsted – og så er der også det store plus, at man sparer penge på transport, fordi det netop er indenfor landets grænser, og fordi man desuden også laver meget mad selv fremfor at spise ude på restauranter og cafeer. Så lej et dejligt sommerhus på https://www.sommerhusudlejning.dk/ og glæd jer ellers bare til at komme afsted.

Hop på toget eller bussen til Hamborg

Hvis man insisterer på at komme udenfor Danmarks grænser, når man skal på ferie, men at det stadig skal gøre på budget, så kan man eksempelvis hoppe på et tog eller en bud til Hamborg. Hamborg er en skøn by, og så er det faktisk både ret nemt og billigt at komme derhen fra Danmark. Med både tog og bus tager det ikke meget mere en seks timer, og så er transportbilletterne også typisk at finde til nogle meget fine priser – i hvert fald sammenlignet med billetter til mange andre destinationer. Så hvis man altid har drømt om at komme til Hamborg, men altid har troet, at det var for dyrt, så kan man godt tro om.

Prag: Den billige feriedestination

Man kan også tænke på den måde, at man skal finde en destination, hvor selve leveomkostningerne ikke er så dyre – altså hvor det er billigt både at bo der og spise og drikke. Et bud på en sådan destination kunne meget vel være Prag, som har nogle meget fornuftige priser, hvis man kommer som turist fra Danmark. Her kan man nemlig sagtens tage ud og spise en masse på cafe og restaurant, uden at det kommer til at gå alt for hårdt ud over budgettet.