Spar penge med en god varmepumpe

Spar penge med en god varmepumpe, der er en af de billigste måder hvorpå, at du kan varme dit hus op. Du kan ikke mindst spare gode penge med en varmepumpe, hvis du i forvejen benytter dig af varmekilder som olie eller gas.

Faktisk er de besparelser du kan opnå så store, at det slet ikke giver mening at fortsætte med olie og gas. Du bør derfor kraftigt overveje at skifte til en varmepumpe, for at kunne spare mange gode penge på dine varmeregninger.

Har du i forvejen et gammelt olie eller gasfyr, så kan du opnå besparelser på helt op mod 60-70%. Selv efter investeringen til en varmepumpe, der er meget forskellig alt afhængig af typen, vil en varmepumpe have tjent sig selv ind igen efter ganske få år.

Inden du beslutter dig for at få installeret en varmepumpe, er det en god ide at gøre sig tanker om, hvilke formål og funktioner din varmepumpe skal opfylde. Skal du blot bruge opvarmning af dit hus, kan en billigere luft til luft varmepumpe være velegnet.

Ønsker du også opvarmning af dit brugsvand i dit hus, så er det nødvendigt med en luft til vand varmepumpe. De er lidt dyrere, men kommer som sagt med den fordel, at de også kan varme brugsvandet op i dit hus.

Den bedste varmepumpe du kan få er jordvarme, der udnytter varmen i jorden til at opvarme små slanger med væsken. Væsken fra de opvarmede slanger i jorden føres herefter ind i huset, og ind i radiatorer og lignende.

Udover de gode økonomiske fordele ved en varmepumpe, er der også gode klimavenlige fordele. En varmepumpe bruger således den varme luft omkring huset, og bringer den varme luft ind, hvor den varme luft vil varme huset op.

Du skal således ikke forbrænde en fossile brændstoffer, og undgår dermed at sætte et negativt klimaaftryk. Er du derfor en af dem der gerne vil gøre en forskel for klimaet i din hverdag, så bør du helt sikkert overveje en varmepumpe.

De økonomiske og klimamæssige fordele er altså meget store med en varmepumpe, og det er nemt at forstå hvorfor de er blevet så populære. Varmepumper tilbyder ganske enkelt en af de billigste metoder til opvarmning af dit hus, samtidig med at være meget bedre for miljø og klima, når der sammenlignes med olie og gas. Der er som det kan ses, rigtig gode grunde til at få installeret en varmepumpe.