Bredbånd

Sammenlign bredbånd

Find det billigste og bedste bredbånd her!

Sammenlign bredbånd

Her på siden kan du sammenligne bredbånd på vores liste over en lang række udbydere af bredbånd på det danske marked.

Sammenlign bredbånd priser, download hastighed, upload hastighed, forbindelses type, dækning og mere via vores sammenlignings funktion du finder her på siden.

Hvad er bredbånd?

Definitionen på bredbånd kan være svær helt at præcisere, men idag er betegnelsen brugt om den almene måde at have internet på. Lidt mere præcist kan bredbånd defineres som en hurtig form for internet. 

Man kan forestille sig en langsom internet forbindelse (eksempelvis de gamle 56K modem) som en lille vej, der ikke kan håndtere meget traffik.

Bredbånd er internettet’s motorvej, der gør dig i stand til at håndtere al den ekstra traffik du har brug for, eksempelvis når du streamer film, eller er på youtube.

Sammenlign bredbånd forbindelsestyper

I vores sammenlignings funktion kan du blandt andet indstille på, hvilken forbindelsestype du ønsker. Du kan overordnet set vælge mellem to forskellige typer af bredbånd: Kabel- og mobilt bredbånd.

Blandt kabel forbindelsestyperne finder du bredbånd gennem antenne stikket (som er den mest udbredte form for internet i Danmark) og igennem tv-kabel (som oftest kræver du har et sideløbende tv-abonnement).

Derudover kan du også få bredbånd igennem det nye fibernet, men det kræver at der er lagt lyslederkabler til din bopæl. Fibernet er den hurtigste type internet på markedet. Du kan med fordel benytte dig af en adressesøgning i vores sammenlignings funktion, og se om du kan få Fibernet.

Ønsker du ikke et internet der er afhængig af kabler og stik, kan du istedet få internet på farten, altså et internet du kan have med dig rundt. I så fald er mobilt bredbånd den forbindelsestype du skal gå efter.

Sammenlign bredbånd hastighed - upload og download

Du kan indsætte indstillingerne på din søgning og sammenligning efter upload- og download hastighed.

På den måde kan du sortere de tilbud fra der enten udbyder for lidt eller for meget upload- og download hastighed.

Hvilken hastighed du har brug for, afhænger af hvad du skal bruge internettet til. Skal du streame meget, er det en god idé med en god hastighed, så din stream ikke stopper undervejs.

Skal du derimod blot benytte internettet til mails og lignende, er en super hurtig hastighed måske ikke nødvendig.

Sammenlign priser på bredbånd

Når du har besluttet dig for forbindelsestypen og hastigheden på dit internet, kan du sætte pris rammen for det bredbånd du gerne vil have.

Ved at angive pris på bredbånd, sikre du dig at du holder dig inden for dit budget. På samme tid kan du også finde frem til det bedste og billigste bredbånd til prisen.

Find det bedste og billigste bredbånd

Du finder en lang række af de billigste bredbånd på det danske marked, som du kan sortere i ved at bruge vores sammenlignings funktion.

Ved at bruge vores sammenlignings funktion kan du finde det bredbånd der passer til dit forbrug, men som på samme tid ligger inden for grænsen af dit budget.

Du kan også sammenligne dit eget bredbånd derhjemme med de mange tilbud du finder her på siden. Ved at sammenligne pris på bredbånd og meget andet, kan du finde frem til det bedste og billigste bredbånd der passer til dig.

Relateret