Køb det rette foder til din hund

Der findes rigtig mange forskellige typer hundefoder, og derfor kan det som hundeejer til tider være svært at finde hoved og hale i, hvad der er det bedste for éns hund. Kæledyrene betyder meget for os, og derfor vil vi gerne gøre det rigtige for dem. Hvis du har problemer med at finde det rette foder til din hund, kan du læse videre her og få nogle råd til, hvad du skal holde øje med i foderet.

Vælg foder med god næring

Når du skal vælge foder til din hund, er det for det første vigtigt, at du tager stilling til, om der er alle de næringsstoffer, hunden har brug for i foderet. Der skal være de rette mineraler og vitaminer, så hunden får en god og sund næring, som er med til at holde den sund og rask.

Du kan for eksempel vælge en type foder, der udover de rette mineraler og vitaminer også indeholder omega 3 olie. Denne type olie er med til at styrke hundens pels, gøre den blank og sørge for at den fælder mindre. Der findes mange typer af mineraler og olier, som er gode for din hund, og dem kan man altid læse op på. Se forskellige fodertyper på https://canem.dk ,  hvor du kan læse dig til, hvilken næring der er i de forskellige fodertyper.

Tilskudsfoder?

Ofte kan man slippe afsted med at bruge én slags foder, som indeholder alt det, hunden har brug for. Andre gange kan man opleve, at der måske er nogle vitaminer for eksempel, som hunden har brug for, som den ikke får igennem foderet. Her kan det være en god idé at supplere fodringen med tilskudsfoder.

Smag og behag

Ligesom med mennesker har hunde forskellig smag, og derfor kan det være en god idé at prøve nogle forskellige typer af foder for at se, hvad der virker bedst. Måske har du en kræsen hund, der ikke vil spise en bestemt type af foder, eller måske kan du som ejer mærke forskel på hunden, alt efter hvilket foder, den får.

Hvis du prøver forskellige slags foder, bør det være til at afgøre, hvilken type der fungerer bedst for din hund.

Budget

Det er en god idé ikke at købe dit hundefoder for billigt. Somme tider kan det godt betale sig at investere lidt i hundefoderet, så du ikke senere skal ud at købe forskellige tilskud, fordi du ikke valgte en type foder, som indeholder de rigtige næringsstoffer.