Her kan du finde klistermærker til en god pris 

For prisbevidste mennesker kan det være relevant at besøge hjemmesider, hvor det er muligt at sammenligne priser inden for forskellige kategorier. Prisen er som regel en vigtig faktor, når danskerne skal investere i et produkt. For mange giver det en stor glæde og tilfredshedsfølelse at kunne spare penge, hvor det er muligt. Det er mange firmaer bevidste om, og på siden her kan du finde klistermærker til en god pris

Mange anvendelsesmuligheder 

Klistermærker, etiketter og labels bruges i mange sammenhænge i hverdagen. Når du skal pynte gaven til et familiemedlem eller sætte en etiket på syltetøjsglasset. Du kan også bruge dem til at dekorere din cykel eller pynte den gamle kommode. Det er muligt at lave dine helt egne klistermærker med eget tryk. Du kan vælge helt ned til 1 stk. men stykprisen bliver mere rimelig, jo flere du bestiller. Formen bestemmer du også helt selv. Den rette materialetype afhænger af dit behov, og hvad klistermærkerne skal bruges til. Der er naturligvis hjælp at hente til at træffe det rigtige valg ud fra dine ønsker. 

Der er næsten uanede muligheder for at lave dine helt egne klistermærker med tryk. Et klassisk klistermærke er lavet af PP-plast, og kan ikke rives i stykker. 

Til pynt på gaveæsker, goodie bags og lignende er en prisvenlig variant klistermærker af papir. Dem kan du få på A4-ark, så de er nemme at få overblik over og pille af arket. Denne slags er dog som en label, og papirmaterialet gør, at de kan rives over. Men til almindelig brug og pynt indendørs er de et rigtig fint og prisvenligt valg. 

Festlige varianter 

Til festlige anledninger kan du finde etiketter med hologram-look. Det giver en flot effekt, hvor farven changerer. Et andet humørfyldt indslag er de såkaldte metal flake klistermærker. De får med garanti smilet frem, og gør enhver gaveæske eller pose ekstra indbydende.  

Til firmabrug 

Mange firmaer får lavet klistermærker med firmalogo. Der er mange relevante anvendelsesmuligheder for denne type klistermærker. Den traditionelle type klistermærker kan klistres på virksomhedens ejendele. De kan sidde på pc’er, så det er tydeligt, hvor den hører hjemme. De skal kunne holde til slid, og holdbarheden kan forlænges ved at vælge klistermærker med laminering. Så kan de komme op og ned af tasken utallige gange, uden af de flotte trykfarver påvirkes. De mere eksklusive domede klistermærker med 3D-effekt er velegnede til de produkter, I vil give et elegant udtryk. Domede klistermærker kan også fås til en god pris hos Stickerland. Skulle du gå rundt på en byggeplads til hverdag, så kan du vælge klistermærker til brug på værktøj eller hjelme.