Sådan markedsfører du din virksomhed uden for meget besvær

Hvis du sidder i en ny startup eller selv er ved at udvikle planerne for din egen virksomhed, så er én ting, man ikke må overse, behovet for god markedsføring.

Markedsføring er nødvendigt for alle virksomheder, uanset størrelsen eller branchen, men det behøver ikke være til stort besvær. I hvert tilfælde ikke, når du lige starter ud. Læs videre nedenfor og se 3 måde på, hvordan du kan få din virksomheds navn ud til omverden.

Markedsføring er utrolig vigtigt for enhver virksomhed 

Alle virksomheder bør sørge for at markedsføre deres produkt og/eller service allerede fra, du begynder at udvikle det.

Det er vigtigt med en markedsføringsstrategi og at få firmaet eller produktets navn ud relativt hurtigt, da dette vil garantere dig mere opmærksomhed, muligvis en hurtigere opstart og indstrømning af kunder.

2 måder at markedsføre på uden at du skal stresse

At starte din virksomhed op med en øget fokus på markedsføring kan måske lyde voldsomt, men du må huske, at det er vigtigt, at kunderne kender dit produkt og/eller din service fra starten.

Du behøver dog ikke gå all-in fra starten, da det vigtigste selvfølgelig er at have et velfungerende produkt og/eller service, som er til at markedsføres. Derfor kan du nedenfor få et hurtigt overblik over 2 nemme måder at starte din markedsføring op på.

Hyr et firma til at gøre det for dig

Som en lille startup er der måske ikke råd eller resurser nok til at hyre en medarbejder, som kan stå for markedsføringen.

Derfor kan du vælge at hyre et konsulentfirma, som kan gøre arbejdet for dig. Du kan være i tæt kontakt med dette firma, alle beslutninger går gennem dig, men det er dem, der laver alt fodarbejdet hvilket kan tage timer. Hvis dette er en god løsning for din startup så kontakt Oliver Seifert.

Benyt dig af sociale medier til at fange folks interesse

Er du mere af en gør-det-selv-mand, så kan du også sagtens lave startskuddet på markedsføringen selv. Dette kan du eventuelt gøre ved at opsætte sociale medie-kontoer, hvor du (med meget frie rammer) kan lave markedsføring af dit produkt/din service.

Med sociale medier er det vigtigt at virke transparent og imødekommende, men stadig have en vis professionel aura over sig. Det er en god måde at introducere dit firma til verden på, uden at du behøver at gøre det for formelt.

Markedsføring er nødvendigt, men ikke til besvær

Markedsføringen af et produkt eller en service kan opfattes som en stor ting, der kræver meget tid, og det gør det også. Det er netop derfor man ansætter hele afdelinger til at tage sig af denne del af virksomheden.

Det skal dog siges at, hvis du er en mindre virksomhed eller en startup, så findes der gode måder, du kan starte op med markedsføring, uden at det bliver for besværligt.