Få Information Om De Bedste Og Billigste Musiktjenester På Markedet

Her får du en guide over de bedste og billigste musiktjenester på markedet, samt nogle af de musiktjenester der tilbydes i en gratis version. Du kan blandt andet få svar på hvilke musiktjenester der har de bedste priser, bedste lydkvalitet og andre spændende fordele.

Du finder også svaret på hvordan du overfører dine gamle playlister fra tidligere anvendte musiktjenester, så du er sikker på at kunne beholde dine gamle playlister!

De 6 bedste og billigste musiktjenester på markedet

Besøg hjemmesiderne hos udbyderne af musiktjenesterne og find mere information om de forskellige typer af abonnementer de tilbyder, samt hvordan du kan oprette dig så du kan komme i gang med at lytte til musik med det samme.

Spotify

Spotify er en af de mest populære musiktjenester med over 100 mio. betalende kunder. Hos spotify får du skræddersyede abonnementer alt afhængig af hvad du har behov for. Vælg mellem individuelt, duo, familie og stundenter abonnement.

Spotify fås for kun 49 kr./md. for studerende, og fås ellers fra 99 kr./md. op og til 149 kr./md. afhængig af abonnementet.

Det får du med Spotify

Telmore Musik

Telmore Musik er en del af Telmore Play mobilabonnementerne, og fås både som selvstændigt abonnement og som en del af større pakker med andre streaming tjenester såsom Netflix, Viaplay og TV2 Play.

Bemærk at du skal oprette et Telmore Play mobilabonnement for at få adgang til Telmore Musik. Et Telmore Play mobilabonnement med Telmore Musik fås fra 169 kr./md. inklusiv fri tale + 30GB data.

Det får du med Telmore Musik

Tidal

Tidel har flere skræddersyede abonnementer alt efter hvilket behov du har. Vælg mellem premium, familie og studenter abonnement.

Abonnementer hos Tidal kommer ydermere i en HIFI udgave, hvor du får en væsentlig forbedret lydoplevelse med en lydkvalitet op til 1411 kbit/s.

De første 30 dage er gratis. Når din 30-dages prøveperiode er slut, koster Tidal fra 99 kr. om måneden.

Det får du med Tidal

Apple Music

Apple har ligesom så mange andre udgivet deres egen musiktjeneste, der går under navnet Apple Music.

Abonnementer hos Apple Music kommer både som individuelt, studenter og familie abonnement, der hver især har deres fordele, alt afhængig af hvad man har behov for i sit abonnement. Apple Music fås fra 9.99$ pr. md.

Det får du med Apple Music

Deezer

Deezer tilbyder et af markedets bedste lydkvaliteter igennem deres Deezer HiFi abonnement, hvor du får lydkvalitet helt op til 1411 kbit/s.

Deezer tilbyder også abonnementer for studerende på gymnasiale og videregående uddannelser, samt et fælles abonnement for hele familien. Deezer fås fra 99 kr. pr. md.

Det får du med Deezer

Yousee Musik

Yousee Musik er Yousee egen musiktjeneste. Får at få adgang til musiktjenesten skal man være kunde på et Yousee produkt, eksempelvis som en del af et mobilabonnement. Prisen på et Yousee mobilabonnement med Yousee Musik fås fra 169 kr./md.

Derudover fås Yousee Musik også igennem Yousee More, som er et fordelsprogram der samler flere forskellige streaming tjenester til fordelagtige priser.

Det får du med Yousee Musik

Bedste Musiktjeneste

Se vores bud på den bedste musiktjeneste du finder på markedet, og den bedste musiktjeneste til prisen.

Bedste musiktjeneste

Tidal fås til en overkommelig pris på kun 9,99$ – omkring 65,- dkr. Bemærk at prisen kan variere og stige, alt afhængig af kurs forskellen mellem amerikanske dollars og danske kroner.

Det er dog via Tidal’s HiFi abonnementer at Tidal virkelig adskiller sig, med en lydkvalitet helt op til 1411 kbit/s. Hvis man ikke lader sig afskrække af prisen på 19,99$ (omtrent 130,- dkr.), så er Tidal et virkelig godt bud på din fremtidige musiktjeneste.

Bedste musiktjeneste til prisen

Ved at kombinere en musiktjeneste (og/eller andre streamingtjenester) kan man spare en del penge. Hos Yousee får du fri tale + 30 GB data + Yousee Musik for 149,- kr.

Et standard mobilabonnement hos diverse udbydere koster omkring 99,- kr. for fri tale + 30 GB.

Du får altså Yousee Musik for kun 51,- kr.

Sammenlignet med andre musiktjenester her på listen, så sparer du altså knap 50,- kr. med Yousee Musik. Til forskel står både Deezer, Apple Music og Spotify til 99,- kr. for stort set samme musiktjeneste.

Gratis Musiktjenester

Du finder masser af musiktjenester der tilbydes i den ene eller anden form for gratis version. I det følgende kan du se to musiktjenester der tilbydes i en gratis version, med det ene som en ubegrænset gratis version, og den anden med begrænset prøveperiode på gratis versionen.

Nedenfor finder du også information om hvordan du overfører dine playlister, fra din gamle til din nye musiktjeneste med Sounbiiz.

2 gratis musiktjenester

Mange udbydere af musiktjenester tilbyder potentielle kunder mulighed for at afprøve deres produkt i en given periode. Det vil ofte være mellem 1-3 måneder, hvorefter du skal købe adgang for fortsat at kunne benytte produktet.

Andre udbydere tilbyder dog også gratis musiktjenester – det koster altså ingen penge, heller ikke på sigt!

Ulempen ved disse gratis musiktjenester er at der vil være mange reklamer,som man ikke kan slå væk fra, ligesom at flere features kan mangle i gratis musiktjenester i forhold til købte abonnementer.

Fordelen er selvfølgelig at det ikke koster noget, så kan man leve med reklamer, og undvære nogle af de vigtige og fede features, så kan man overveje om en gratis musiktjeneste version er noget for en.

Nedenfor finder du to udbydere der tilbyder gratis musiktjenester.

Spotify
Deezer

Overfør playlister til ny musiktjeneste med Soundiiz

For at overføre dine gamle playlister til din nye musiktjeneste, skal du blot følge nedestående trin, og din playliste vil blive overført hurtigt og nemt: