Mobilabonnement Med Fri Tale Og Data – Eller Basis Mobilabonnement?

Der er mange ting at tage højde for når man skal vælge sit mobilabonnement. Hvor meget snakker du telefon? Hvor meget data bruger du? Har du brug for streaming tjenester?

Dette er blot nogle af de ting man kan spørge sig selv om, og overveje inden man beslutter sig for at købe. Læs med her for at mere information om hvad der er det bedste mobilabonnement for dig.

Tjek dit tale og data forbrug

Det er en god idé at tjekke dit tale og data forbrug, inden du beslutter dig for om du vil have fri tale og data, en pakkeløsning med en øvre grænse på forbruget til en fast pris, eller om du hellere vil have et basis abonnement, hvor du betaler for dit forbrug.

I gennemsnit bruger en dansker 221 minutters tale – eller lige knap 4 timers tale og 9 GB data. Du kan bruge den information som pejlemærke, hvis du ikke kender dit forbrug. Du kan også med fordel tjekke dit forbrug hos din nuværende leverandør.

Mobilabonnement med fri tale og data

Taler du meget i telefon, og bruger meget data på at være på internettet eller på at streame, så er et mobilabonnement med fri tale og data helt klart noget for dig.

Med et mobilabonnement med fri tale og data sikrer du dig, at du aldrig løber tør for taletid eller data. Du kan altså tale og bruge dit internet så længe du har lyst.

Mobilabonnement der dækker gennemsnitligt forbrug

Hvis du ikke har behov for et mobilabonnement med fri tale og data, men samtidig har behov for en billigere løsning end en fast minut- og data pris, så bør du overveje en af de mange pakkeløsninger hvor du får en fast mængde tale og data.

Modsat abonnementer med fri tale og data, er der i denne type abonnement en grænse for dit forbrug. Eksempelvis kan du få 10 timers tale og 30GB data for en fast pris pr. måned.

Basis mobilabonnement

Har du et forbrug der ligner, eller ligger under, den gennemsnitlige danskers, så er et basis mobilabonnement nok mere for dig.

Med et basis mobilabonnement betaler man udelukkende for sit forbrug, som har en fast pris pr. talte minut, sms og dataforbrug.

Det fordelagtige ved at vælge et basis mobilabonnement er først og fremmest prisen, da det oftest er billigere end mobilabonnementer med fri tale og data, grundet det lave forbrug.

Har man ikke så stort et forbrug at det er nødvendigt med fri tale og data, kan man altså med fordel benytte sig af et basis mobilabonnement, og på den måde spare penge.

Bedste mobilabonnement med fri tale og data på markedet

Vi har udvalgt det bedste tilbud på et mobilabonnement med fri tale og data på det danske marked.

Det bedste tilbud på fri tale og data er fra CBB Mobil. Find mere information om fri tale og data hos CBB Mobil herunder.

CCB Mobil

CBB Mobil tilbyder et af, hvis ikke det bedste, mobilabonnement med fri tale og data på markedet. Du får fri tale og data for kun 179 kr. pr. md. helt uden binding og oprettelsesgebyr.

CBB Mobil kører på 4G netværk så du behøves heller ikke tænke på om din hastighed er hurtig nok, når du bruger internettet på din mobil. Snart vil CBB dog køre på det endnu bedre 5G netværk, hvilket vil gøre din hastighed endnu hurtigere.

Forbrugsgrænse: Ingen på tale, SMS og MMS. 1000 GB forbrugsgrænse på data.

Bedste mobilabonnement som dækker gennemsnitligt forbrug

Vi har udvalgt det bedste tilbud på et mobilabonnement på det danske marked, som dækker det gennemsnitlige forbrug.

Det bedste tilbud på et mobilabonnement der dækker gennemsnitligt forbrug kommer fra Oister Mobil. Find mere information om et abonnement til gennemsnitligt forbrug hos Oister nedenfor.

Oister Mobil

Oister mobilabonnement er til dig der har et gennemsnitligt forbrug, og som samtidig gerne vil have mulighed for at streame film og musik.

Oister tilbyder et mobilabonnement med 30GB data og 10 timers tale for kun 89 kr. pr. md. Abonnementet koster 0 kr. i oprettelse og er helt uden binding.

Er du i tvivl om 30 GB data er nok for dig, har vi vedlagt en oversigt over hvor meget data du bruger når du streamer, er på sociale medier og hvad du ellers bruger internettet til.

Forbrugsgrænse: 10 timers tale og 30GB data.

Bedste basis mobilabonnement

Snakker du hverken meget i mobil eller bruger særlig meget data, så vil du måske have fordel af et basis mobilabonnement.

Det bedste tilbud på et basis mobilabonnement finder du hos OK Mobil, og du kan herunder finde mere information om et basis abonnement hos OK Mobil.

OK Mobil

Har du et begrænset forbrug af tale og data, så er et basis mobilabonnement for dig. Hos OK Mobil betaler du kun for det forbrug du rent faktisk bruger til fordelagtige priser.

Du får en fast lav minutpris på 0,59 kr. pr. minut, sms for kun 0,08 kr. pr. stk. og data for 0,49 kr. pr. MB/data. Et basis mobilabonnement hos OK Mobil koster 99 kr. i oprettelse, men har ingen binding, da man kun betaler for det forbrug man har.

Bemærk at du grundigt bør tjekke dit forbrug inden du vælger et bases mobilabonnement. Med priserne hos OK Mobil vil du betale 35 kr. pr. time – dvs. at du kan snakke i telefon i 2,5 time for en pris på 89 kr.

For 89 kr. kan det bedre betale sig at købe en pakkeløsning med fast tale og data. Hos Oister får du 10 timers tale og 30 GB data for den samme pris, så du får helt klart mere for pengene hvis dit forbrug overstiger en hvis grænse.

Forbrugsgrænse: 1,5 timers taletid og 100 MB/data.

Sammenlign og find det bedste mobilabonnement

Her på dinbesparelse.dk har vi samlet en lang række tilbud på mobilabonnementer, både basis mobilabonnementer, og mobilabonnementer med fri tale og data, som du nemt kan sammenligne via vores sammenligningsfunktion. Du finder vores oversigt over tilbud på mobilabonnementer ved at trykke på linket lige herunder.